Ledigt jobb – Teknisk support


Till vårt växande team och verksamhet söker vi nu

Teknisk support

Vi söker dig som trivs med problemlösning och förstår både kund och teknik. Grundkunskaper inom programmering önskas. Språkkunskaperna är svenska och finska. Du jobbar både på kontor och självständigt på fältet.

Vi värderar kunskaper inom:
– Tekniskt kunnande
– Programmering
– Hantering av servrar
– Elektronik
– Automation och el
– Embedded Linux

Du som söker tjänsten har följande egenskaper:
– Strukturerat och logiskt tänkande
– Bra tålamod
– Problemlösare
– Förutseende
– Förmåga att tänka kreativt och nytt

Hos oss har du möjlighet att vara med och ta fram lösningar som är innovativa och skapar konkurrensfördelar för våra kunder. Du kommer att jobba både självständigt och i team med våra utvecklare.

Skicka en fritt formulerad ansökan samt CV till ns@nyholmsolutions.fi senast 15.8.2017. Tilläggsuppgifter ges av VD Andreas Nyholm på telefon 050 505 1080 eller e-post andreas.nyholm@nyholmsolutions.fi.

 


Nyholm Solutions är ett IT-företag i Jakobstad som utvecklar program åt företag. Våra specialiteter är appar, webbapplikationer, IoT, M2M-kommunikation samt program för industri.

Vår slogan och grundvärdering är ”Behind successful business lies a supporting solution”. Det betyder att vi med ett långsiktigt samarbete bygger upp ett system som ger en stabil bas och kunden kan fokusera på att utveckla sin egen verksamhet.