050 505 1080 ns@nyholmsolutions.fi

Your Business

Our Solution

Kehitämme yritykselle sopivia ohjelmistoratkaisuja, sovelluksia

ja integraatioita järjestelmien välillä.

TIEDOT JA PALVELUT

Autamme yrityksiä virtaviivaistamaan ja digitalisoimaan toimintaansa erilaisilla ohjelmistoratkaisuilla. Tarjoamme kaikkea laitteistoratkaisuista verkkopohjaisiin sovelluksiin. Katso referensseistämme tietoa toteutetuista projekteista.

Ohjelmistoratkaisut

Ohjelmat mukautetaan asiakkaan tarpeisiin.

Sovellukset

Mobiilisovellukset tekevät käyttäjistä interaktiivisempia

Embedded & IoT

Ohjaus ja tietojen kerääminen asiakkailta.

Verkkosovellukset

Joustavat verkkosovellukset parantavat esteettömyyttä.

Integraatiot

Hyödynnä ulkoisten järjestelmien tietoja.

PLC

Koneohjaukset ja viestintä palvelimelle.

Your Business

Asiakkaat ovat meille tärkeitä. Haluamme tarjota ratkaisuja, jotka paitsi tehostavat yrityksesi toimintaa myös auttavat asiakkaitasi.

Our Solution

ASIAKKAAT JA PROJEKTIT

Alla on joitain tärkeimpiä ja käynnissä olevia referenssiprojektejamme.
Näiden lisäksi olemme toteuttaneet monia pienempiä projekteja asiakkaille eri toimialoilla.

Asctel Oy – Etäohjaus ja valvonta

Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen konseptin etäohjaukseen ja valvontaan. Ohjelmistojamme käytetään Suomessa pelastuspalvelussa ja lentokentillä. Käyttäjiä on myös ulkomailla.

Konsepti

Graafisen käyttöliittymän kautta käyttäjä voi seurata ja hallita väestön turvallisuushälytyksiä ja kenttälaitteita. Versiossa 2 on mukana myös kartta, jossa käyttäjä voi reaaliajassa seurata paloautoja sekä niiden kommunikointia kriisitilanteissa.

Yksiköitä kentällä ohjataan ja niistä kootaan lokitietoja kuten hälytykset, ovien toiminta, paristojen varaus ja lämpötila. Laitteet kommunikoivat palvelimen kanssa useiden tietoliikennevaihtoehtojen kautta varmistaen tiedonsiirron kaikissa tilanteissa.

Tekniikka

Palvelimen versio 1 on Windows-pohjainen. Tiedonsiirtoprotokollia, joita se tukee, ovat CCIR (UHF, VHF), TETRA (Virve), IP ja kyky tallentaa ääntä TETRA:sta ja VoIP:stä.

Palvelimen versio 2 on Linux-palvelin, jolla on verkkopohjainen käyttöliittymä. Tiedonsiirto TETRA:n (radio + IP keskuksen kautta) ja IP:n (MQTT) kautta. Sijaintitietojen tallentaminen mahdollistaa ajoneuvojen seuraamisen kartalla.

Asiakkaan versio 1 on kevyt sulautettu PIC-mikrokontrolleri. Tiedonsiirto CCIR:n, TETRA:n (SDS + tila) ja IP:n kautta ulkoisen moduulin avulla.

Asiakkaan versio 2 on sulautettu Linux-tietokone. Tiedonsiirto TETRA:n (SDS + tila), MQTT:n, tekstiviestien ja sähköpostin avulla.

Edut

Asctel on asentanut ja tarjonnut pelastuspalvelun hälytyspalvelua monien vuosien ajan. Etähallinnan ja valvonnan ohjelmistoratkaisuineen Asctelilla on nyt mahdollisuus tarjota asiakkailleen täydellinen kokonaisratkaisu.

Ohjelmiston avulla pelastuspalvelu voi suorittaa laitteiden kuukausittaiset testit automaattisesti. Käyttäjä saa selkeän yleiskuvan laitteiden toiminnasta, joten huoltohenkilöstö voidaan lähettää oikeaan paikkaan ja vain tarvittaessa, mikä sekä säästää rahaa että parantaa väestön turvallisuutta.

FoxCraft – Farmplanner

Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen konseptin, joka auttaa tarhaajaa tämän päivittäisessä työssä.

Konsepti

Farmplanner koostuu kolmesta osasta. Verkkosovellus hallintaa ja tilastoja varten, mobiilisovellus Farmplanner GO ja ruokintatietokone FpFeeder.

Nämä kolme osaa tarjoavat kokonaisuuden suunnittelulle, seurannalle ja avuksi käytännön tarhaustyössä. Eri osat kommunikoivat keskenään ja sovelluksen asetukset säätävät automaattisesti rehun määrää ruokinnassa.

Tekniikka

Linux-pohjaisella palvelimella analysoidaan ja tuotetaan tietoa. Verkkosovelluksen kautta käyttäjällä on työkalu eläinten kasvatuksen, ruokinnan ja laadun suunnitteluun ja analysointiin. Palvelimella on myös integraatioita ulkoisiin tiedonkeruupalveluihin.

Farmplanner GO on mobiilisovellus Androidille ja iPhonelle. Sen kautta hoidetaan tarhan käytännön työ. Sovellus toimii offline-tilassa ja synkronoituu palvelimen kanssa, kun internet-yhteys on käytettävissä.

FpFeeder on ruokintatietokone, joka perustuu sulautettuun Linuxiin ja jossa on visuaalinen käyttöliittymä. Se hakee ruokintatiedot palvelimelta ja lähettää toteutetut ruokinnat takaisin palvelimelle. FpFeeder on kytketty ruokinta-ajoneuvon laitteistoon ja ohjaa ruokintaa automaattisesti. Tietokone toimii offline-tilassa ja synkronoituu palvelimen kanssa, kun internet-yhteys on käytettävissä.

Edut

Aiemmin on käytetty useita erillisiä järjestelmiä, jotka eivät ole olleet yhteydessä toisiinsa. Lisäksi on tarvittu useita vaiheita, joita nämä muut järjestelmät eivät käsittele.

Farmplannerin kaltaisen täydellisen järjestelmän avulla FoxCraftilla on mahdollisuus tarjota asiakkailleen uutta palvelua, joka yksinkertaistaa tarhausta. Työn optimoinnin lisäksi Farmplanner tarjoaa mahdollisuuden seurantaan, joka ei ole aiemmin ollut mahdollista yhdistämällä kaikkien vaiheiden tiedot.

Useita asiakkaita – Tuotannon hallinta

Olemme kehittäneet järjestelmiä tuotannon hallintaan, sisältäen käytännön tuotannon, suunnittelun ja seurannan ohjelmistot sekä asiakassivut ja sovellukset.

Konsepti

Suunnittelu
Suunnittelu tapahtuu usein sujuvammin mukautetun verkkosovelluksen kautta. Tuotannon eri vaiheiden päivä- tai minuuttitasolla suunnittelun lisäksi mukana on usein myös JIT-tuotannon saapuva logistiikka.

Tuotanto
Tuotantoon sisältyy työvaiheiden sekä tuotteiden vikojen ja ominaisuuksien rekisteröinti. Ohjelmiston kehittäminen tuotannossa käytettäville erikoiskoneille on osa konseptia.

Seuranta
Tuotannon optimoimiseksi tarvitaan tietojen seurantaa ja analysointia. Oikea tiedonkeruu suunnittelusta ja tuotannosta mahdollistaa tehokkaan seurannan.

Asiakassivut ja sovellukset
Optimoitujen asiakassivujen kautta asiakas pidetään ajan tasalla ja hän voi päivittää tietyt tiedot itse. Näin syntyy sekä aikaa säästäviä että tyytyväisempiä asiakkaita.

Tekniikka

Mukautettu verkkosovellus Linux-palvelimella tarjoaa luotettavan perustan logistiikan ja tuotannon suunnitteluun. Palvelinta käytetään myös tietojen käsittelyyn tuotannon ja analyysien toteuttamiseksi. Palvelin hoitaa myös integraatiot ulkoisiin järjestelmiin.

Tuotannossa mobiilisovellus tai sulautettu järjestelmä voi toimia asiakkaana. Tämä asiakas on vuorovaikutuksessa työntekijöiden ja/tai koneiden kanssa ja lähettää tietoja palvelimelle. Koneohjauksissa käytetään PLC-ohjausta tai asiakastietokoneen ja PLC:n yhdistelmää. Aikakriittiset sovellukset toimivat palvelimesta riippumatta ja synkronoituvat palvelimeen lyhyellä viiveellä.

Tietojen analysointiin ja visualisointiin käytetään parhaiten soveltuvia sekä omia että valmiita ulkoisia vaihtoehtoja.

Edut

Yritykselle mukautettu tuotantojärjestelmä tarjoaa etuja kilpailijoihin verrattuna. Tuotanto-, suunnittelu- ja asiakassivut ovat käyttäjäystävällisiä ja tehokkaampia. Osallistuva asiakas saa lisäarvoa ja tietää, milloin ja mitä tapahtuu.

Ota yhteyttä

Yhteys

Nyholm Solutions Oy Ab
Isokatu 8
68600 Jakobstad, Finland

Auki

Toimisto: 8 – 16

Sähköposti

Puhelin

050 505 1080 / Andreas Nyholm