Designer


Vi söker nu en designer för att komplettera vårt team. Du har tidigare erfarenhet av grafisk design och webbdesign inklusive html och css. Intresse av marknadsföring och grundkunskaper inom programmering är ett plus. Språkkunskaperna är svenska och finska. Du kommer att jobba både självständigt och i samarbete med våra programmerare.

Skicka en fritt formulerad ansökan samt CV till ns@nyholmsolutions.fi senast 30.4.2017. Tilläggsuppgifter ges av VD Andreas Nyholm på telefon 050 505 1080 eller e-post andreas.nyholm@nyholmsolutions.fi.

Nyholm Solutions är ett IT-företag i Jakobstad som utvecklar program åt företag. Våra specialiteter är appar, webbapplikationer, IoT, M2M-kommunikation samt program för industri. Vår slogan ”Behind successful business lies a supporting solution” står som grund för företagets värderingar och löfte. Vi bygger upp ett system som ger en stabil bas och kunden kan fokusera på att utveckla sin kärnverksamhet.