050 505 1080 ns@nyholmsolutions.fi

Före vi började använda Trolle hanterade vi alla arbetsuppgifter och arbetstider manuellt med papper och penna. Med Trolle har vi bättre koll och sparar tid. Nuvarande tillväxt i företaget hade inte varit möjligt med manuell hantering. 

Björn Gäddnäs

Kungs Service Ab Oy

Trolle är ett program som är speciellt utformat för företag verksamma inom underhåll, bygg och andra servicearbeten. Förutom traditionella servicearbeten fungerar Trolle också bra för kontorsarbetare som säljer tid och där det är viktigt att logga tid på kundprojekt. Till arbetet som loggas kan länkas bland annat kund, projekt, fordon, material, tid och kilometrar. Nyhet! Nu kan också maskiner länkas för att få statistik över utförda reparationen på en viss maskin.

Fokus är satt på den praktiska aspekten så det skall vara smidigt att använda för både mindre och större företag. Smidigt i det dagliga arbetet och förenkla kontorsjobbet och få bort onödigt arbete.


För arbetsledaren finns planeringssidor, möjlighet att hantera uppgifter till fakturering, rapporter samt en översiktssida där man ser vad personalen jobbar med i realtid. Koppling till ekonomisystem och andra system är också möjligt.

Som anställd har man en egen app där man enkelt kan se sina kommande uppgifter och även lägga in egna uppgifter vartefter. Som arbetare kan man också lägga till material samt bilder och bilagor till uppgiften. 

Kontakta Andreas Nyholm för att höra hur Trolle kan hjälpa ditt företag att bli effektivare. Ring 050-5051080 eller skicka e-post på andreas.nyholm@nyholmsolutions.fi

 

ARBETSTIDSUPPFÖLJNING

Planera arbetstid och logga tiden som anställda jobbar. Separat arbetstid ger en exakt uppföljning av arbetstiden. Enkelt att ta ut rapport på arbetad tid.

PROJEKT OCH UPPGIFTSHANTERING

Logga tid hos kunder och planera vid behov in arbeten på förhand. Arbetaren ser smidigt, kommande, pausade och klara uppgifter. Arbetsledare får planerat och optimerat arbetet åt de anställda.

FORDON OCH AVSTÅND

Det går också att välja fordon för att logga antal körda kilometer eller länka specifika jobb till fordon. Anpassade rapporter för att få ut en kördagbok.

 

AUTOMATISERADE PRODUKTER

Produkter kan sättas till av arbetare eller av arbetsledaren. Produkter kan också automatiseras t.ex. från tid och avstånd på uppgiften.

FAKTURERING OCH RAPPORTER

Godkänn uppgifter och skicka till fakturering. Endera intern fakturering eller fakturering via ekonomiprogram. Olika typer av rapporter kan tas ut för tid, avstånd och produkter.

INTEGRATIONER OCH ANPASSNINGAR

Integrera Trolle med externa ekonomisystem eller andra system. Vi utvecklar ocskå anpassade tilläggsmoder till Trolle enligt behov.

Prova Trolle gratis

Registrera dig och pröva på Trolle idag!