050 505 1080 ns@nyholmsolutions.fi

Före vi började använda Trolle hanterade vi alla arbetsuppgifter och arbetstider manuellt med papper och penna. Med Trolle har vi bättre koll och sparar tid. Nuvarande tillväxt i företaget hade inte varit möjligt med manuell hantering. 

Björn Gäddnäs

Kungs Service Ab Oy

Trolle är ett program som är speciellt utformat för företag verksamma inom bygg, underhåll och övriga servicearbeten. Förutom traditionella servicearbeten fungerar Trolle också bra för kontorsarbetare som säljer tid och där det är viktigt att logga tid på kundprojekt. 

Det har setts som viktigt att få programmet enkelt och smidigt i det dagliga arbetet. Lika viktigt är att det ska förenkla kontorsjobbet.

För arbetsledaren finns planeringssidor, möjlighet att hantera uppgifter till fakturering, rapporter samt en översiktssida där man ser vad personalen jobbar med i realtid. Olika kopplingar till ekonomisystem är också möjligt. Planeringen måste inte användas, utan dina kollegor kan också bara logga tiden.

Som anställd har man en egen app där man enkelt kan se sina kommande uppgifter och även lägga in egna uppgifter vartefter. Man kan också lägga till produkter, antingen förbestämda produkter eller så skapas produkter automatiskt utifrån arbetad tid.

 

ARBETSTIDSUPPFÖLJNING

Planera arbetstid och logga tiden som anställda jobbar. Separat arbetstid ger en exakt uppföljning av arbetstiden. Enkelt att ta ut rapport på arbetad tid.

PROJEKT OCH UPPGIFTSHANTERING

Logga tid hos kunder och planera vid behov in arbeten på förhand. Arbetaren ser smidigt, kommande, pausade och klara uppgifter. Arbetsledare får planerat och optimerat arbetet åt de anställda.

FORDON OCH AVSTÅND

Det går också att välja fordon för att logga antal körda kilometer eller länka specifika jobb till fordon. Anpassade rapporter för att få ut en kördagbok.

 

AUTOMATISERADE PRODUKTER

Produkter kan sättas till av arbetare eller av adminstratören. Produkter kan också automatiseras t.ex. från tid och avstånd på uppgiften.

FAKTURERING OCH RAPPORTER

Godkänn uppgifter och skicka till fakturering. Endera intern fakturering eller fakturering via ekonomiprogram. Olika typer av rapporter kan tas ut för tid, avstånd och produkter.

INTEGRATIONER OCH ANPASSNINGAR

Integrera Trolle med externa ekonomisystem eller andra system. Vi utvecklar ocskå anpassade tilläggsmoder till Trolle enligt behov.

Prova Trolle gratis

Registrera dig och pröva på Trolle idag!