Ledigt jobb – Programutvecklare


Till vårt växande team och verksamhet söker vi

Programutvecklare

Vi söker dig som har erfarenhet av att bygga upp webbapplikationer i Symfony eller motsvarande web-framework. Du har tidigare erfarenheter inom PHP, HTML, CSS, Javascript/jQuery och databaser.

Vi värderar kunskaper inom:
– Apputveckling
– Embedded Linux
– C++, QT, Go
– AI och machine learning
– IOT
– Elektronik
– Automationsprogrammering
– Design

Du som söker tjänsten har följande egenskaper:
– Strukturerad och logiskt tänkande
– Kan jobba självständigt och i team
– Problemlösare
– Förutseende och kan se helheten

Hos oss har du möjlighet att vara med och utveckla lösningar som är innovativa och skapar konkurrensfördelar för våra kunder. Du kommer att jobba både självständigt och i team med våra andra utvecklare.

Skicka en fritt formulerad ansökan samt CV till ns@nyholmsolutions.fi senast 15.8.2017. Tilläggsuppgifter ges av VD Andreas Nyholm på telefon 050 505 1080 eller e-post andreas.nyholm@nyholmsolutions.fi.

 


Nyholm Solutions är ett IT-företag i Jakobstad som utvecklar program åt företag. Våra specialiteter är appar, webbapplikationer, IoT, M2M-kommunikation samt program för industri.

Vår slogan och grundvärdering är ”Behind successful business lies a supporting solution”. Det betyder att vi med ett långsiktigt samarbete bygger upp ett system som ger en stabil bas och kunden kan fokusera på att utveckla sin egen verksamhet.