Software developer


Till vårt växande team och verksamhet söker vi en programutvecklare. Du har erfarenhet av att bygga upp webbapplikationer i Symfony eller motsvarande web-framework. Erfarenhet av C++ programmering, Embedded Linux och ett öga för design ses som en fördel. Hos oss har du möjlighet att vara med och utveckla lösningar som är innovativa och skapar konkurrensfördelar för våra kunder.

Skicka en fritt formulerad ansökan samt CV till ns@nyholmsolutions.fi senast 28.8.2016. Tilläggsuppgifter ges av VD Andreas Nyholm på telefon 050 505 1080 eller e-post andreas.nyholm@nyholmsolutions.fi.

Nyholm Solutions Oy Ab är ett IT-företag i Jakobstad, grundat 2004. Vi erbjuder programmeringslösningar åt företag. Våra specialiteter är webbapplikationer, IoT, M2M-kommunikation samt program för industri.